Dosad su u Otočcu održane četiri međunarodne konferencije Žene i točka, a važnost je tog projekta prepoznalo i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te je 2. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu održana pod njegovim pokroviteljstvom. 

O važnosti konferencije govori i priznanje Veleposlanstva Finske u Zagrebu koje joj je dodijelilo priznanje u sklopu projekta 100 djela za ravnopravnost spolova. 

certifikat.jpg

Certifikat za 100 djela za ravnopravnost spolova

 

Kako je bilo na prethodnim konferencijama, pogledajte u prilogu Privrednog vjesnika, riječkoj Panorami na HTV-u, osvrtu jedne od naših gošći i medijskim objavama Lika ClubaWomen in Adria.

zene-i-tocka-2018.jpg

Žene i točka 2018.; Izvor: Fotoklub Otočac

2018.jpg

Najava konferencije u emisiji Dobro jutro Hrvatska; Izvor: ŽK Otočac

 

Četvrto izdanje konferencije Žene i točka održano je 6. prosinca 2019. u hotelu Zvonimir u Otočcu, te je po medijskoj prepoznatljivosti i broju sudionika najveće i najuspješnije dosad. Konferencija se je uživo pratila i putem Facebook stranice Konferencija ŽENE I TOČKA, a uz brojne komentare podrške konferencija je praćena i iz cijele Hrvatske i inozemstva, primarno iz zemalja sudionica panela – Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Kako je bilo na četvrtroj konferenciji Žene i točka, pogledajte u prilogu Regionalnog Dnevnika HRT-a, prilogu Hrvatskog radija Otočac, medijskim objavama Lika Cluba, vijesti HRT-aGacka053.

A44I2155-fotoklub-Otocac.jpg

Panelistice 4. konferencije Žene i točka; Izvor: Fotoklub Otočac; Snimio: Milan Krznarić

zene-promo.jpg

Žene i točka 2019; Izvor: Lika Club; Snimio: Nino Salkić