Women in Adria u partnerstvu s HGK - Županijskom komorom Otočac poziva na Networking breakfast, 7. prosinca, u 9 sati u hotel Zvonimir u Otočcu.

Networking Breakfast je prepoznatljivo događanje koji Woman in Adria održava već šest godina, a drugo je koje se održava u Otočcu. To je ujedno i događanje s najviše interakcije, gdje se nitko ne boji postaviti pitanja i dobiti konkretne odgovore i savjete stručnih predavača. Pridružite nam se!

women in adria.jpg

Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke 

 

Pogledamo li klasičan radni dan jedne zaposlene žene ili poduzetnice, ponekad izgleda kao pravi kaos. Kako nakon takvih dana biti ispunjena i uspješna u poslu? Kako uspješne i vrhunske poduzetnice stignu sve? Kako se nose sa stresom i donesu jako puno odluka u jednom danu? Danas više nije tajna da uspješni poduzetnici, poslovni ljudi i korporacije u Hrvatskoj i u svijetu uvelike koriste razne antistres tehnike i tehnike razvoja intuicije kako bi bili smireni, koncentrirani, fokusirani, kreativni i efikasni. Mentalna i emocionalna higijena jednako su važni za nas kao i osobna higijena tijela, a razvoj intuicije pomaže u donošenju poslovnih odluka, osobito kada nemate dovoljno vremena i informacija. U našem obrazovnom sustavu najviše se polaže na razvoj znanja i inteligencije, dok se na razvoju intuicije radi jako malo ili ništa.

Svima vam je poznata barem jedna situacija kada ste točno znali da će se nešto dogoditi iako vam dugi nisu vjerovali. Točno ste osjetili. I taj vas osjećaj nikada ne vara. Što mislite kako bi bilo da znate koristiti i upravljati tim osjećajem? Da znate koristiti intuiciju na način koji će vam koristiti u poslu? Na ovom predavanju Ana Keglović Horvat će vam pokazati kako i koliko vam ove tehnike mogu pomoći i odmah vas naučiti neke od njih. Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica te učiteljica All level healing tehnike, bioterapeutkinja i Theta healing praktičarka. Osnivačica je tvrtke AKH Consulting. 

ana-keglovic-horvat.jpg

Ana Keglović Horvat; Izvor: Women in Adria

Naučit ćete:

  • kojim tehnikama smanjiti stres
  • kakav je odnos između svjesnog i nesvjesnog uma
  • zašto imate probleme koje imate i jesu li vam potrebni
  • tehniku programiranja od 1 do 10
  • jednu od brojnih tehnika intuitivnog donošenja odluka

 Sudjelovanje na događanju je besplatno, uz prethodnu online prijavu.