Vrijeme održavanja: 12.04.2018.

Objavljeno: 04. 04. 2018. , Ažurirano: 05. 04. 2018.

Zajednička tematska sjednica strukovnih skupina trgovine građevinskim materijalom, graditeljstva te arhitektonske i inženjerske djelatnosti održat će se u četvrtak, 12. travnja, 13 sati u ŽK Rijeka (Bulevar oslobođenja 23), na kojoj će se poduzetnici upoznati s propisanim obvezama koje su predmet inspekcijskih nadzora u provjeri tehničkih i sigurnosnih zahtjeva proizvoda, radnih odnosa, sigurnosti radnika te nadzora građenja.

Predavači na sjednici bit će: 

  • u segmentu provjere tehničkih i sigurnosnih zahtjeva proizvoda – voditelj Područne jedinice Službe inspekcijskog nadzora u Rijeci Sektora tržišne inspekcije Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Srećko Dujmović i viši tržni inspektori Hrvoje Devčić i Mladen Ivančić.

  • u području zaštite na radu i radnih odnosa – voditelj Službe za nadzor zaštite na radu Područnog ureda Rijeka Inspektorata rada Ministarstva rada i mirovinskoga sustava Viljam Dubrović, viši inspektor rada za područje zaštite na radu Nenad Blagar te viši inspektori rada za područje radnih odnosa Neven Matuč i Daniela Zoretić.

  • u području nadzora građenja – glavna građevinska inspektorica Područne jedinice u Rijeci Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja Snježana Jureša Šubat.

Prijaviti se za sudjelovanje možete online prijavnicom u nastavku teksta do 11. travnja, do 14 sati. Sjednica je organizirana u suradnji s Udruženjem obrtnika Rijeka i Hrvatskom udrugom fasadera te je namjenjena i njihovim članicama iz sektora graditeljstva.