Zajednica za industrijski dizajn posjetila Panonski drvni centar kompetencija u Virovitici

Zajednica za industrijski dizajn organizirala je 6. ožujka posjet Panonskom drvnom centaru kompetencija u Virovitici.

Petnaestak članova ZzID-a koji su iskazali interes za suradnju s Panonskim drvnim centrom kompetencija obišlo je Panonski drvni centar kompetencija. Susretu su prisustvovali i direktorica Sektora za industriju i IT Hrvatske gospodarske komore Tajana Kesić Šapić te direktor ŽK Virovitica Milan Vanđura.

zajednica-industrijski_dizajn-virovitica3.jpg

Panonski drvni centar kompetencija kao svojevrsna potporna institucija i razvojni Centar u stvaranju i realizaciji inovativnih proizvoda više dodane vrijednosti predstavlja i izravnu poveznicu između javnog, znanstvenog i privatnog sektora.

Članovi Zajednice za industrijski dizajn imaju interes za aktivnu suradnju u smislu kreiranja i stvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustva i znanja, stjecanja i poboljšanja praktičnih vještina u stvarnim okolnostima i izravnoj primjeni i doprinosu u gospodarstvu.

zajednica-industrijski_dizajn-virovitica2.jpg

Direktorica Panonskog drvnog centra Virovitica Ivana Filipović i projektant Krunoslav Kovač predstavili su mogućnosti suradnje, primjere dobre prakse i organizirali showroom svojih strojeva i laboratorija kako bi se dizajneri mogli upoznati s ispitivanjem kvalitete i procesom razvoja proizvoda.

Više o Panonskom drvnom centru kompetencija možete saznati na njihovoj web-stranici: http://pdck.hr/.

Kontakti

  • Branka Prišlić viši stručni suradnik Tel: +385 1 460 6735 Email: bprislic@hgk.hr