Vrijeme održavanja: 23.10.2019. - 26.10.2019.

Objavljeno: 24. 10. 2019. , Ažurirano: 24. 10. 2019.

U srijedu, 23. listopada, u splitskoj Spaladium Areni otvoren je 23. međunarodni sajam SASO 2019, najznačajniji sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikacije te obrtništvo i malu privredu. Sajam ove godine okuplja 896 brendova, izlagača i suizlagača iz osam zemalja.

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina je, radi promocije zagorskoga gospodarstva, organizirala izlaganje svojih članica na zajedničkom izložbenom prostoru. Na ukupno 70 kvadratnih metara uređenoga unutarnjeg prostora na sajmu izlažu sljedeći izlagači: Ethereal d.o.o., Okiroto d.o.o. i Solar Zagorje d.o.o.

KRAPINA_sajam SASO-2.jpg

Štand tvrtke Solar Zagorje d.o.o.; Izvor: HGK

 

KRAPINA_sajam SASO-3.jpg

Štand tvrtke Ethereal d.o.o.; Izvor: HGK

 

KRAPINA_sajam SASO-4.jpgŠtand tvrtke Okiroto d.o.o. Pregrada; Izvor: HGK 


Prijavljenim izlagačima financira se uređeni izložbeni prostor, a financiranje je omogućeno zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije koja su Komori dodijeljena za promociju zagorskoga gospodarstva u zemlji i inozemstvu.

Uz izlagački dio, na Sajmu će se i ove održati bogat program stručnih konferencija, okruglih stolova i zanimljivih tribina.
Sajam SASO traje do subote, 26. listopada.