Prvi međunarodni halal kongres u Opatiji – World Halal Day Croatia 2016

Vrijeme održavanja: 02.11.2016. - 04.10.2016.

Centar za certificiranje halal kvalitete, kao jedne od institucija Islamske zajednice u RH, u suradnji s organizacijom United World Halal Development, organizira prvi međunarodni halal kongres World Halal Day Croatia 2016 (WHD) koji će se održavati od 2. do 4. studenoga u Opatiji.

Kongres će okupiti imena i institucije svjetske halal scene radi razmjene iskustava te, prije svega, radi predstavljanja potencijala razvoja halal industrije u Hrvatskoj i regiji.

World Halal Day održat će se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva europskih i vanjskih poslova, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske te medijskim pokroviteljstvom Al Jazeere Balkans, Preporoda, ISFIN-a, Check INN TV-a Dubai i mnogih drugih.

WHD biti će posvećen halal tržištu, turizmu, hrani i prehrani te islamskom bankarstvu i financijama, o čemu će se izlagati prvi put u Hrvatskoj. U sklopu kongresa, predviđen je i izlagački dio.

Svoje sudjelovanje na ovom jedinstvenom događanju već su potvrdili predstavnici iz Turske, Singapura, Indije, Malezije, Kine, Južne Koreje, Kuvajta, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saudijske Arabije, Katara, Mauricijusa i drugih.

Za detalje i registraciju kliknite na sljedeću poveznicu: http://worldhalalday.com/