Objavljeno: 27. 03. 2023. , Ažurirano: 27. 03. 2023.


Hong Kong kao jedno od globalnih središta pružanja usluga digitalnog povezivanja u opskrbnim lancima svoj status je izgradio temeljem preuzimanja glavne uloge u svakoj karici proizvodnog lanca, od dizajna i razvoja proizvoda do isporuke robe potrošačima, te kao i najznačajniji posrednik u poslovanju s kineskim tržištem.

 

Kako preko Hong Konga smanjiti rizike u poslovanju s Kineskim dobavljačima?

Kako plasirati vlastite proizvode u Kinu ili zemlje ASEAN-a preko Hong Konga (bez PDV-a ili uvoznih carina, s učinkovitom logistikom…)?

Kako biti sigurni da će naručena roba iz Kine biti dobre kvalitete?

Kako provjeriti partnera s kojim planiramo poslovati?

Kako iskoristiti rast e-trgovine u Aziji koje otvara više mogućnosti za mala i srednja poduzeća bez vlastitih poslovnih subjekata u Aziji?

….

Odgovore na ova i druga pitanja saznajte na Webinaru HKTDC – započnite poslovanje s tvrtkama iz HK, Kine i zemalja Azije koji će se održati u četvrtak, 20. travnja 2023. od 10:00 do 11:30 sati putem digitalne platforme MS Teams.

 

Za sudjelovanju na Webinaru možete se prijaviti ispunjavanjem online obrasca u nastavku, a najkasnije do 18. travnja 2023. do 12:00 sati.

 

Što je HKTDC?

Vijeće za razvoj trgovine Hong Konga (HKTDC) zakonsko je tijelo osnovano 1966. za promicanje, pomoć i razvoj trgovine Hong Konga. S 50 ureda diljem svijeta, uključujući 13 u kontinentalnoj Kini, HKTDC promovira Hong Kong kao dvosmjerno globalno investicijsko i poslovno središte.

 

Predavač

Thomas Reichenbach, rođen 1965., radio je u Šangaju od 1998. do 2020. i pridružio se Hong Kong TDC-u 2022. kao voditelj marketinga. Posjeduje bogato iskustvo u upravljanju opskrbnim lancima u Kini.

 

Sudjelovanje na webinaru za tvrtke koje plačaju članarinu HGK pokriveno je članskim paketom, a radni jezik događanja je engleski.

Webinar će se održati putem online platforme Microsoft Teams, a svim registriranim sudionicima ćemo poslati poveznicu za sudjelovanje 19. travnja 2023.