Vrijeme održavanja: 14.04.2021.

Objavljeno: 31. 03. 2021. , Ažurirano: 31. 03. 2021.

HGK – Komora Zagreb, u suradnji s tvrtkom Organizela Podrška j.d.o.o., organizira besplatni webinar Financijsko upravljanje EU projektima, koji će se održati u srijedu, 14. travnja, od 9 do 13 sati.

Na webinaru će se pojasniti pravilno financijsko upravljanje EU projektima pomoću evidentiranja troškova i rashoda za EU projekte, definiranja direktnih i indirektnih troškova, troškova opreme i potrošnog materijala te će se pojasniti avans, predujam i pravdanje troškova, tretman suradnika i partnera na projektu, troškovi osoblja, kao i volonterski rad za sve tipove projekata financiranih iz EU.

Edukacija je namijenjena gospodarskim subjektima u provedbi EU projekata, javnim i sektorskim primateljima EU sredstava, stručnjacima računovodstva/ knjigovodstva, menadžerima koji donose odluke o provođenju EU projekata, službenicima u odjelu računovodstva, službenicima koji sudjeluju u pripremi, provedbi i realizaciji EU projekata te svima koji žele znati više o računovodstvu EU projekata.

Predavačica je Katarina Boban Filipančić, vlasnica i direktorica tvrtke Organizela Podrška, s višegodišnjim iskustvom u području vođenja kontrolinga, računovodstva, savjetovanja, izrade poslovnih planova te pomoći pri pronalaženju sredstava i prijave projekata za sredstva iz EU fondova.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a prijaviti se možete prijavnicom u nastavku teksta, najkasnije do ponedjeljka, 12. travnja.

Svi prijavljeni će dan prije webinara e-mailom primiti poveznicu za njegovo praćene (na platformi Teams).