Webinar: Anksioznost, desocijalizacija i depresija, realnost i stvarnost u doba pandemije


Objavljeno: 06. 04. 2021. , Ažurirano: 06. 04. 2021.


Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Split organizira besplatni webinar o anksioznosti, desocijalizaciji i depresiji – realnosti i stvarnosti u doba pandemije, koji će se održati u srijedu, 14. travnja, u 12 sati.

Webinar je namijenjen svim poduzetnicima i njihovim zaposlenicima. Pandemija koronavirusa ostavlja tragove u svim sferama naših života, pa tako i na poslovnom planu. Cilj ovog webinara je bolje razumijevanjeokolnosti u kojima se trenutno nalazimo kao zaposlenici, ali i kao poslodavci te vidjeti na koje sve načine možemo amortizirati potencijalnu štetu po naše mentalno zdravlje u poslovnom okruženju.

Predavač će biti dr. sc. Boran Uglešić, pročelnik zavoda za biologijsku psihijatriju i intenzivnu skrb te docent na Katedri za psihijatriju Medicinskog fakulteta u Splitu. Vlasnik je Poliklinike "Uglešić", prve takve na splitskom području, koja se bavi očuvanjem mentalnog zdravlja.

Webinar će se održati online, putem platforme Microsoft Teams – predviđeno trajanje je 1 sat, a sudjelovanje je besplatno za sve članice HGK.

Poveznica za pristup događaju bit će pravovremeno dostavljena svim prijavljenim sudionicima.

Potrebno se prijaviti obrascem u nastavku, najkasnije do utorka, 13. ožujka, do 12 sati.