Vrijeme održavanja: 18.05.2021.

Objavljeno: 07. 05. 2021. , Ažurirano: 18. 05. 2021.

Pozivamo predstavnike javne uprave, lokalne samouprave i gospodarstvenike da se prijave na Virtualni poslovni susret hrvatskih i estonskih IT tvrtki te B2G i B2B sastanke, koji će se održati u utorak, 18. svibnja, u 14 sati.

Cilj skupa je predstaviti IT sektor Hrvatske i Estonije te hrvatska i estonska inovativna e-rješenja namijenjena tijelima javne uprave, lokalne samouprave i različitim područjima gospodarstva, nakon kojih će se održati poslovni razgovori s ciljem uspostavljanja poslovne suradnje.

Program događanja i popis estonskih tvrtki te njihov interes za poslovne razgovore nalaze se u prilogu objave. Radni jezik skupa je engleski.

Dodatne informacije o događanju dostupne su na platformi putem POVEZNICE

Pristup događanju bit će omogućen putem platforme događanja, a estonski organizatori će prijavljenima na B2B i B2G razgovore poslati potrebne informacije o pristupu, načinu povezivanja na poslovne razgovore i o prethodnoj provjeri pristupa B2B i B2G razgovorima. 

Molimo sve zainteresirane da se prijave za poslovne razgovore putem obrasca u nastavku, radi usklađivanja termina poslovnih razgovora i ostvarivanja tehničkih pretpostavki za njihovo održavanje. 

Organizatori događanja su Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH, Ministarstvo vanjskih poslova Estonije, Hrvatska gospodarska komora i Estonsko udruženje za informacijsku tehnologiju i telekomunikacije.