U ŽK Zadar održano usavršavanje u području javne nabave

Vrijeme održavanja: 02.06.2017.   /   Rok prijave: 30.05.2017.

Radionica Dokumentacija o nabavi, otvoreni postupak javne nabave i postupanje od zaprimanja ponuda do izvršenja ugovora održana je 2. lipnja u Županijskoj komori Zadar na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u provedbi izobrazbe u području sustava javne nabave.

Sudjelovala su 33 polaznika, predstavnika tvrtki, ustanova i jedinica lokalne samouprave s područja Zadarske županije. Radionica je dio programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave. Polaznici su stekli pravo na osam bodova potrebnih za obnovu certifikata u području javne nabave.

Predavači su bili stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Nina Čulina i Ivan Palčić.

Teme na radionici: dokumentacija o nabavi – tehničke specifikacije, podugovaratelji; Europska jedinstvena dokumentacija o nabavi (ESPD); kriteriji za odabir ponude – ekonomski najpovoljnije ponude; sklapanje, izvršenje i izmjene ugovora o javnoj nabavi i okvirnog sporazuma. Provedenom anketom utvrđeno je da je radionica vrlo korisna i iskazano je zadovoljstvo sudionika.

Kontakti

  • Ivana Šare Viši stručni suradnik Tel: +385 23 643 199 Email: isare@hgk.hr