Vrijeme održavanja: 11.04.2018.

Objavljeno: 08. 03. 2018. , Ažurirano: 13. 04. 2018.

Na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u provedbi izobrazbe u području sustava javne nabave, u Županijskoj komori Karlovac će se u srijedu, 11. travnja, u 9 sati održati radionica Planiranje u sustavu javne nabave i registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma; Ekonomski najpovoljnija ponuda; Sklapanje, izvršenje i izmjena ugovora o javnoj nabavi.

Radionica je namijenjena svim sudionicima u postupcima javne nabave i dio je programa redovitog usavršavanja. Svakom polazniku ove radionice Ministarstvo će izdati potvrdu o pohađanju programa usavršavanja, koju mogu iskoristiti za obnavljanje certifikata u području javne nabave, a nosi 8 bodova.

Radionicu će voditi stručnjaci iz Uprave za politiku javne nabave Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750 kuna (oslobođeno od PDV-a prema članku 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650 kuna, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kuna.

U pratećim dokumentima nalazi se detaljan program radionice te poziv i prijavnica. Podaci za plaćanje navedeni su u pozivu.

Prijave na radionicu moguće su do 6. travnja, a prijavu smatramo konačnom po primitku potvrde o uplaćenoj naknadi.