Vrijeme održavanja: 11.04.2018.

Objavljeno: 08. 03. 2018. , Ažurirano: 13. 04. 2018.

„Pozivamo vas da u provedbi postupaka javne nabave u svojim institucijama i tvrtkama obratite pozornost na online Katalog hrvatskih proizvoda u kojem se na jednome mjestu mogu naći kvalitetni i cijenom konkurentni proizvodi. Ovom uslugom želimo ostvariti povećanje udjela hrvatskih proizvoda u sustavu javne nabave poštujući pritom načela slobode kretanja roba i usluga“, kazao je Damir Furdek, direktor Županijske komore Karlovac pozdravljajući sudionike radionice o javnoj nabavi u karlovačkoj komori 11. travnja.

Cjelodnevna radionica Planiranje u sustavu javne nabave i registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma; Ekonomski najpovoljnija ponuda; Sklapanje, izvršenje i izmjena ugovora o javnoj nabavi organizirana je na temelju Sporazuma o suradnji Hrvatske gospodarske komore s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta radi upoznavanja svih sudionika u sustavu javne nabave, a posebno članica HGK s novostima u postupcima u skladu s novim propisima.

Radionicu su na interaktivan način s razradom brojnih primjera iz najnovije prakse DKOM-a vodili Anton Tomljanović i Zoran Vuić. 

Budući da je radionica bila odobrena prema Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave kao program redovitog usavršavanja, potvrda o sudjelovanju koju je izdalo Ministarstvo sudionicima će koristiti pri obnavljanju certifikata u području javne nabave s osam bodova.