U ŽK Rijeka održana druga proširena sjednica Vijeća Strukovne skupine poslovanja nekretninama

Vrijeme održavanja: 14.10.2016.
U petak, 14. listopada, u 10 sati u Županijskoj komori Rijeka, Vijeće Strukovne skupine poslovanja nekretninama održalo je svoju drugu proširenu sjednicu.

Nazočni su se imali priliku informirati o svim prijedlozima izmjena Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, zaključenima na sastanku Odbora za pravna pitanja i Odbora za odnose s institucijama Vijeća Udruženja poslovanja nekretninama.

Također, govorilo se o prvom katalogu posrednika u prometu nekretnina Primorsko-goranske županije u kojemu bi sve agencije, upisane u Registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK, dobile mogućnost promovirati se potencijalnim klijentima.

Jedna od tema bilo je i poljsko tržište za koje su se nazočni jednoglasno složili da im je zanimljivo te su se dogovorili o daljnjim segmentima ispitivanja interesa za nekretnine na Kvarneru, odnosno o nastupu na jednom od sajmova nekretnina u Varšavi.

Kontakti

  • Udruženje poslovanja nekretninama Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: sbrezovic@hgk.hr Tel: +385 1 456 1779 Fax: +385 1 456 1542 tajnik Udruženja: Snježana Brezović predsjednik Udruženja: Dubravko Ranilović
  • Ivona Černigoj Stručni suradnik Tel: +385 51 209 123 Email: icernigoj@hgk.hr