Vrijeme održavanja: 18.05.2018. - 19.05.2018.

Objavljeno: 12. 03. 2018. , Ažurirano: 18. 05. 2018.

Proljetni, 29. Forum poslovanja nekretninama u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore održat će se 18. i 19. svibnja u Hotelu Olympia Sky u Vodicama.

Svrha je organizacije Foruma edukacija članica Komore i svih institucija i stručnjaka uključenih u područje poslovanja nekretninama te informiranje o novostima u važećoj zakonskoj regulativi. Riječ je o središnjem događanju industrije poslovanja nekretninama koji pridonosi razvoju i boljoj poziciji struke na tržištu Republike Hrvatske i u regiji te povećanju znanja svih sudionika iz ovog područja.

Želja nam je privući vašu pažnju i uz pomoć stručnjaka iz područja povezanih s posredovanjem nekretninama, na zanimljivim predavanjima predstaviti najnovije trendove, što vam sve može pomoći da poslujete kvalitetnije i profitabilnije.

S obzirom na mnoge promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu je važno upoznati se s novostima u Zakonu o prostornom uređenju, GDPR-om, Općom uredbom o zaštiti podataka i obvezama posrednika u prometu nekretninama u vezi sa zaštitom osobnih podataka. Kao i uvijek, educirat ćemo se o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što nam je zakonska obveza.

Radimo u izazovnom okružju i svima nam je krajnji cilj profesionalizacija struke. Tome mogu pridonijeti konkretna znanja i vještine iz područja povezanih s našom strukom, pa je zato plan rada Foruma fokusiran na marketing, prodaju, oglašavanje, pregovaranje i upravljanje malom tvrtkom.

Vjerujemo da ćete imati puno koristi od predavanja vrhunskih stručnjaka o tome kako upravljati odnosima s klijentima i o digitalnom marketingu. Održat ćemo i okrugli stol o aktualnosti iz rada agencija na kojemu ćemo diskutirati o iskustvima iz svakodnevnog poslovanja posrednika, tržištima po regijama te zakonskim aktualnostima u vezi s poslovanjem nekretninama.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju jer vjerujemo da je izbor tema i predavača atraktivan te da ćete za vrijeme Foruma steći znanja i vještine koje ćete moći primijeniti na svakodnevno poslovanje.

 

PRIJAVA I KOTIZACIJA

Visina kotizacije na 29. Forumu iznosi 1.000,00 kn za prvog sudionika, a 800,00 kn za svakog sljedećeg sudionika iz iste tvrtke, a uključuje pravo na prisustvovanje predavanjima, zbornik radova, večeru i kavu u pauzi predavanja.

Upute za uplatu kotizacije za 29. Forum poslovanja nekretninama:

PLATITELJ:

PRIMATELJ:

NAZIV PODUZEĆA / IME I PREZIME

ADRESA

OIB

 

 

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

ROOSEVELTOV TRG 2

10000 ZAGREB

IBAN PRIMATELJA: HR1423400091100241295

MODEL: HR00*

POZIV NA BROJ: 2493730-33-20182*

OPIS PLAĆANJA: 29. Forum*

* Molimo obavezno navesti pri uplati


Račun za plaćenu kotizaciju bit će Vam dostavljen u najkraćem mogućem roku nakon završetka Foruma.

Prijaviti se možete isključivo putem online obrasca najkasnije do 10. svibnja.

 

SMJEŠTAJ

Za sudionike 29. Foruma poslovanja nekretninama hotel Olympia Sky u Vodicama odobrio je promotivne cijene smještaja. Rezervaciju smještaja svaki sudionik samostalno obavlja putem priloženog obrasca za smještaj. Napominjemo da je sobu po promotivnoj cijeni potrebno rezervirati najkasnije do 27. travnja na e-mail: sales@olympiavodice.hr.