Vrijeme održavanja: 08.11.2019.

Objavljeno: 08. 11. 2019. , Ažurirano: 08. 11. 2019.

U zajedničkoj organizaciji Udruženja računovođa HGK i  Županijske komore Virovitica, a u suradnji s Udruženjem obrtnika Virovitica, u petak, 8. studenoga, ovlašteni porezni savjetnik Ivan Čevizović održao je seminar Izmjene poreznih propisa i pripreme za završni račun.

Seminar je okupio velik broj zainteresiranih poduzetnika, predstavnika tvrtki i obrta iz Virovitičko-podravske županije kao i članova Vijeća Udruženja računovođa HGK. Tajnica Udruženja računovođa HGK Karla Milinović na početku je seminara upoznala prisutne sa svrhom i radom Udruženja te uslugama koje HGK nudi svojim članicama s posebnim naglaskom na uslugu besplatnoga poreznog savjetovanja.

Poduzetnici su mogli saznati sve potrebno o novim načinima obračuna neoporezivih iznosa za obrok radnika, o troškovima smještaja radnika, iznosima dnevnica u tuzemstvu i drugim poreznim aktualnostima kao i o novostima u pripremi završnog računa i prijavi poreza na dobit.

Predsjednik Udruženja računovođa HGK Davor Brkić zahvalio je predavaču Ivanu Čevizoviću na stručno održanom i zanimljivom seminaru koji će pomoći nazočnima u poslovanju njihovih tvrtki.