Vrijeme održavanja: 14.05.2019. - 15.05.2019.

Objavljeno: 17. 05. 2019. , Ažurirano: 17. 05. 2019.

U suorganizaciji Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Splitsko-dalmatinske županije i HGK – ŽK Split, 14. i 15. svibnja u punoj vijećnici ŽK Split održana je radionica Prezentacija izmjena sustava eDozvole podmodulom eKonferencija.

Gordana Špehar Hafizović, predstavnica Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, govorila je o prednostima Informacijskog sustava prostornog uređenja i nadogradnji sustava eDozvole podmodulom eKonferencija, što je novost koju donose novi zakonski akti – Zakon o gradnji i Zakon o prostornom uređenju te objašnjavala provedbu postupaka u skladu s novim zakonima o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju.

U predstavljanju su aktivno sudjelovali mnogi projektanti, službenici upravnih tijela i predstavnici javnopravnih tijela koja izdaju posebne uvjete, uvjete priključenja te potvrde glavnog projekta u postupcima pred nadležnim upravnim tijelima gradova Splitsko-dalmatinske županije i Županijskim upravnim odjelom za graditeljstvo i prostorno uređenje.