Pozivamo hostele na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018.

U okviru akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018. i ove godine provest će se ocjenjivanje hostela te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja. Nositelj ocjenjivanja hostela je Udruženje hostela Hrvatske gospodarske komore, čije je Vijeće usuglasilo metodologiju ocjenjivanja.

METODOLOGIJA

Postupak ocjenjivanja provodi se u dvije faze. Prvu fazu, prikupljanje i obradu financijskih pokazatelja, provodi Fakultet za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije kroz Benchmarking hostela. Druga faza podrazumijeva TrustYou ocjene online reputacije prijavljenih hostela, a konačni redoslijed najboljih dobit će se zbrojem ocjena po navedenim fazama.

Detaljni pregled kriterija za ocjenjivanje kao i opći uvjeti mogu se naći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

PRIJAVA I DOSTAVA POTREBNIH PODATAKA

Za prijavu hostela u natjecanje potrebno je ispuniti online obrazac prijave u nastavku. Rok za ispunjenje tablice s potrebnim financijskim podacima je 4. svibnja 2018. godine. Tablice će prijavljenim hostelima dostaviti Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije. Hosteli koji sudjeluju u projektu Benchmarking hrvatskog hostelijerstva ne moraju dostavljati financijske podatke.

Svi prijavljeni bi uz prijavu na adresu hosteli@hgk.hr trebali dostaviti jednu promotivnu fotografiju, kratki video te jednu rečenicu koja će se koristiti za prezentaciju hostela u slučaju nominacije.

ROK ZA PRIJAVE JE ISTEKAO.

Contacts

  • Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: turizam@hgk.hr Tel: +385 1 456 1570 Tel 1: +385 1 456 1660
  • Jelena Mesić Turšić Tel: + 385 1 456 1792 Email: hosteli@hgk.hr