Pozivamo kampove na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018.

U okviru akcije „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018.“ i ove godine provest će se ocjenjivanje kampova te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja. Kampovi se ocjenjuju u sljedećim kategorijama:

  • Veliki kamp
  • Mali kamp
  • Kamp s najboljom glamping ponudom

Metodologija:

Ocjenjivanje kampova provodi Kamping udruženje Hrvatske (KUH) i Hrvatska gospodarska komora. Za kategorije Veliki i Mali kamp ocjenjivanje se provodi u dvije faze. Tijekom prve faze prikupljaju se kvantitativni i kvalitativni pokazatelji (koristeći ADAC-ove ocjene, benchmarking izvještaje i  upitnik o kvaliteti kampova). U drugoj fazi pristupa se obilasku i finalnom ocjenjivanju kampova najviše rangiranih iz prve faze u kategorijama Veliki i Mali kamp. Za kategoriju Kamp s najboljom glamping ponudom stručno povjerenstvo ocjenjuje kampove prema dostavljenim kandidaturama.

Prijave:

Za kategorije Veliki i Mali kamp nisu potrebne prijave, već je potrebno samo ispuniti i KUH-u vratiti upitnik o kvaliteti kampova na e-mail info@camping.hr najkasnije do 30. svibnja 2018. (ukoliko neki kamp nije primio upitnik, može se javiti na info@camping.hr).

Svi kampovi koji žele prijaviti kamp u kategoriji Kamp s najboljom glamping ponudom, prezentaciju sa sadržajima i uslugama te posebnim glamping doživljajima trebaju dostaviti na email adresu kampovi@hgk.hr ili info@camping.hr najkasnije do 30. svibnja 2018.

Za sve dodatne informacije slobodno se možete obratiti na kampovi@hgk.hr.

ROK ZA PRIJAVE JE ISTEKAO.

 

Contacts

  • Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: turizam@hgk.hr Tel: +385 1 456 1570 Tel 1: +385 1 456 1660
  • Jelena Mesić Turšić Tel: + 385 1 456 1792 Email: kampovi@hgk.hr