Vrijeme održavanja: 16.10.2019. - 20.10.2019.

Objavljeno: 22. 08. 2019. , Ažurirano: 22. 08. 2019.

U indonezijskom Bumi Serpong Damaiju, predgrađu glavnog grada Jakarte, će se od 16. do 20. listopada održati 34. Trgovinski sajam (Trade Expo Indonesia – TEI) koji organiziraju indonezijsko Ministarstvo trgovine i Generalni nacionalni direktorat za razvoj izvoza. Ovogodišnja tema sajma je Moving Forward to Serve the World.

Sajam je namijenjen promociji indonezijskih proizvoda i usluga te stvaranju poslovnih i investicijskih prilika, osobito zainteresiranima za ulaganje u indonezijski proizvodni sektor.

TEI je najveći B2B sajam namijenjen izvozu u Indoneziji i jedan od najvećih u Aziji na kojem će biti izloženi visokokvalitetni indonezijski proizvodi i usluge koji će biti raspoređeni u osam zona. Na sajmu će, uz izlagački dio, biti organiziran poslovni forum i poslovni razgovori te će strane tvrtke imati priliku upoznati visoke vladine dužnosnike i poslovne lidere. Ulaz na sajam je besplatan, ali se preporučuje predregistracija.

Više informacija o sajmu možete pronaći na www.tradexpoindonesia.com ili ih možete zatražiti od djelatnik Veleposlanstva Republike Indonezije u Zagrebu, na e-adresi: zagreb.kbri@kemlu.go.id ili na telefon: 01/ 4578-311.