Vrijeme održavanja: 09.04.2021.

Objavljeno: 02. 04. 2021. , Ažurirano: 02. 04. 2021.

Županijska komora Otočac organizira terensku radionicu za svoje članice okupljene u Strukovnoj grupi kulturnog turizma i Strukovnoj grupi hotelijera i ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija. 

Radionica će se održati u Senju – kula Nehaj, u petak, 9. travnja, u 10 sati. Domaćini radionice su Muzej Grada Senja i Turistička zajednica Grada Senja.

Kako je jedan od zajedničkih ciljeva strukovnih grupa poboljšanje konkurentnosti i odgovornog poslovanja te unapređivanja turističke ponude radi razvoja Ličko-senjske županije kao cjelogodišnje kvalitetne i atraktivne destinacije, ovom edukacijom želimo dati novi pogled na razvoj sadržaja i jače povezivanje kontinentalnog i priobalnog područja naše županije.

Tema radionice je interpretacija i turistička valorizacija spomeničke baštine grada Senja (Kula Nehaj, Senjske zidine, glagoljica i dr.). Cilj radionice je upoznavanje grada Senja s naglaskom na kulu Nehaj iz turističke perspektive. HGK – ŽK Otočac radionicu provodi u partnerstvu s Udrugom turističkih vodiča Like.