Objavljeno: 15. 11. 2017. , Ažurirano: 15. 11. 2017.

U organizaciji HGK – Županijske komore Pula u subotu, 18. studenoga delegacija poduzetnica iz cijele Hrvatske i Istarske županije te predstavnice iz Crne Gore i Federacije BiH sastat će se u Puli, gdje će u 10 sati posjetiti pulski Akvarij na Verudeli, susresti se s vlasnicom Milenom Mičić te se upoznati s projektom, iskustvima korištenja sredstava iz EU fondova i drugim mogućnostima međunarodne suradnje. Uime organizatora ŽK Pula poduzetnicama će se obratiti predsjednica Jasna Jaklin Majetić, uime Grada Pule delegaciju će pozdraviti zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci, a uime ogranka Kruga za Istarsku županiju poduzetnice će pozdraviti predsjednica Gordana Deranja.  

Nakon susreta u Puli, delegacija poduzetnica će u 11.30 posjetiti vodnjanski Sajam maslinovog ulja te će se susresti s gradonačelnikom Vodnjana Klaudijem Vitasovićem i brojnim izlagačima.

Poduzetnice u Pulu i Vodnjan dolaze po povratku s 10. Kongresa poduzetništva žena Jadransko-jonske makroregije koji će se 16. i 17. studenoga održati u Ravenni.