Vrijeme održavanja: 13.09.2019.

Objavljeno: 09. 09. 2019. , Ažurirano: 10. 09. 2019.

U sklopu Programa 27. Zagorskoga gospodarskog zbora – Krapina 2019. u organizaciji Poduzetničkoga kluba žena Krapinsko-zagorske županije s Organizacijskim odborom Zagorskoga gospodarskog zbora, u ŽK Krapina će se u petak, 13. rujna, u 14 sati održati Okrugli stol U dobru i u zlu, ali i u zajedničkom businessu.

Sudionice Okruglog stola bit će predstavnice Poduzetničkoga kluba žena Krapinsko-zagorske županije Sanja Pleško, Karmen Kroflin,  Katarina Čaržavec, Maja Lovrečić, Lina Presečki, predstavnica iz Slovenije MPI Vrelec (Business incubator Vrelec iz Rogaške Slatine)  te predstavnice poduzetnice iz Varaždinske županije – županije partnera 27. Zagorskoga gospodarskog zbora – Krapina 2019.

Na okruglom stolu sudjelovati će i Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodne mreže poslovnih žena i Mijo Kovačević stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove Hrvatske gospodarske komore, koji će predstaviti projekt Mala škola poduzetništva za žene, koji provode Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena.