Potpisivanje ugovora u projektu WebPoSt

Vrijeme održavanja: 06.03.2017.

Potpisivanje ugovora s poduzetnicima o provedbi projekta WebPoSt (internetska stranica poduzetnicima od studenata) održalo se 6. ožujka na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku. U provedbi projekta WebPoSt sudjeluju Županijska komora Dubrovnik, Sveučilište u Dubrovniku i županijski poduzetnici i udruge, koji će putem projekta dobiti internetsku stranicu.

Tijekom sastanka predstavljena su prava i obaveze svih sudionika u projektu, kako bi ostvarenje suradnje između poduzetnika i studenata bilo što učinkovitije. Cilj je svake godine postići što bolju komunikaciju i unapređenje projekta, dok je uloga Komore u svemu tome koordinacija aktivnosti svih zainteresiranih strana.

Dokaz uspješnosti WebPoSt projekta koji se provodi petu godinu zaredom jest i povećani broj zainteresiranih poduzetnika koji premašuje broj studenata uključenih u projekt. Stoga će ove godine svaki student izraditi dvije internetske stranice, što pridonosi njihovoj praksi i iskustvu rada s klijentima.