Vrijeme održavanja: 30.04.2021.

Online investicijski forum Lider invest Zapad – Rijeka

Objavljeno: 28. 04. 2021. , Ažurirano: 29. 04. 2021.

Stvaranje pozitivnog investicijskog okružja i financiranje ulaganja u Istri, Primorju i Gorskoj Hrvatskoj, tema je online investicijskog foruma Lider invest Zapad  Rijeka koji će se održati u petak, 30. travnja, u 11 sati.

Državni tajnik Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdenko Lucić i glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović pozdravit će okupljene, a profesor Fakulteta elektrotehnike i računarstva te član stručnog žirija Lider investa Slavko Krajcar predstavit će projekt Lider invest čiji je glavni cilj potaknuti proizvodne investicije u Hrvatskoj.

Na okruglom stolu o investicijskim prilikama govorit će državni tajnik Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdenko Lucić, predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić, direktor Riječke razvojne agencije Porin Dario Zorić, član Uprave i direktor labinskog proizvođača kotlova, peći i kamina MCZ-a Kristian Krpan te direktor jednog od vodećih regionalnih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva za kućnu i uličnu primjenu Vargona Goran Brašnić.

Podsjetimo, poslovni tjednik Lider pokrenuo je 2016. poseban projekt LIDER INVEST, nagradu za najbolje male, srednje i velike proizvodne investicije u Hrvatskoj, kako bi promicao ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost. Partneri ovog projekta su: Europska investicijska banka, Europska komisija, Hrvatska gospodarska komora, HAMAG-BICRO, Grad Kutina i Zaklada "Konrad Adenauer".

Za sve zainteresirane sudjelovanje na forumu je besplatno, ali je registracija obavezna putem linka za PRIJAVU. Program se može pratiti na Liderovom YouTube kanalu, a link za praćenje stići će vam nakon registracije.

Detaljnije informacije o programu dostupne su u pratećim dokumentima. 

Program

Vrijeme Aktivnost
30.04.2021
10:45 - 11:00 Registracija
11:00 - 11:10 Pozdravni govori
11:10 - 11:25 Predstavljanje projekta Lider Invest
11:25 - 12:10 Okrugli stol: Stvaranje pozitivnog investicijskog okružja i financiranje ulaganja u Istri, Primorju i Gorskoj Hrvatskoj