Vrijeme održavanja: 04.05.2017. - 05.05.2017.

Objavljeno: 27. 04. 2017. , Ažurirano: 16. 05. 2017.

Predavanje Intelektualni kapital – od potencijala k stvaranju vrijednosti održat će se u Županijskoj komori Split u četvrtak, 4. svibnja u 10 sati, te u Hotelu Miramare u Makarskoj, u petak, 5. svibnja u 11,30 sati.

Predavanje je prva u nizu aktivnosti u sklopu projekta ''Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal - Radionice za razvoj poduzetništva žena'', koji će se tijekom svibnja provoditi u Splitu i Makarskoj.

Nositelj projekta je Hrvatska udruga poslovnih žena Krug - Ogranak Split, a isti provodi u suradnji s HGK Županijskom komorom Split, te uz pomoć Splitsko-dalmatinske županije i HBOR-a.

Projekt je nastao iz želje da se poduzetnicama ponude specifična znanja o važnosti, potencijalima i dobrobitima upravljanja intelektualnim kapitalom (IK) u poslovnim subjektima, što predstavlja veliki potencijal za uspješnije i bolje poslovanje.

Predavanja su, kao i ostale aktivnosti u sklopu projekta, besplatna, te su namijenjena prvenstveno ženama koje su većinske vlasnice ili sudjeluju u upravljanju u poslovnim subjektima, ali i svima ostalima koje su zainteresirane za temu.

Predavanja će održati Karmen Jelčić, direktorica Centar za ekonomiku d. o. o., stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom u aktivnostima usmjerenim na unapređenje upravljanja intelektualnim kapitalom u RH.

Uz navedena predavanja, u sklopu projekta će se tijekom svibnja održati još četiri radionice (Split, 11. i 18. svibnja i Makarska, 9. i 19. svibnja), završna konferencija (Split, 30. svibnja), te individualna savjetovanja u odabranim poslovnim subjektima.

Sva događanja u Splitu održavat će se u Županijskoj komori Split, a kompletan projekt u suorganizaciji Županijske komore Split.

Prijave se vrše ovdje, na način da popunite online prijavnicu i označite događanja na kojima želite sudjelovati. Zbog ograničenog broja mjesta, posebno na radionicama (do 20), potrebno se prijaviti što prije a najkasnije do 2. svibnja.

U pratećim dokumentima je poziv za predavanje te informativni letak o projektu, s rasporedom aktivnosti.

Za više informacija, kontakt osobe u ŽK Split su Suzana Prkić Jurić, 021/321-124 i Adriana Radić Brzović, tel. 021/321-123.