Vrijeme održavanja: 26.04.2018.

Objavljeno: 30. 04. 2018. , Ažurirano: 02. 05. 2018.

U HGK – Županijskoj komori Pula u četvrtak, 26. travnja održana je sjednica Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina na kojoj su, zbog isteka mandata, izabrani novi predstavnici Strukovne grupe.

Za novu je predsjednicu Strukovne grupe izabrana Snježana Gospić iz umaške tvrtke Arx-Primus d. o. o., koja se već 15 godina bavi posredništvom, dugi je niz godina bila zamjenica predsjednika ove Strukovne grupe i sudjeluje u radu Odbora za pravna i medijska pitanja Udruženja poslovanja nekretninama HGK. Za zamjenike predsjednice izabrani su Laci Debeljak (Aspectus d. o. o., Pula) i Aljoša Vučetić ( Maris d. o. o., Pula).

Podsjetimo, predsjednik je Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina ŽK Pula u dva četverogodišnja mandata bio Vlatko Mrvoš (Proagent d. o. o., Buzet), koji je predajući dužnost istaknuo važnost međusobnog povezivanja posrednika radom Strukovne grupe te radom na nacionalnoj razini putem Udruženja poslovanja nekretnina HGK.

Na sjednici se raspravljalo i o sudjelovanju na 29. Forumu poslovanja nekretnina koji će se u organizaciji Udruženja održati 18. i 19. svibnja u Vodicama.