Vrijeme održavanja: 26.09.2016. - 28.09.2016.

Objavljeno: 22. 09. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

Međunarodna konferencija o tehnologijama, normama i primjeni kartica i uređaja u financijskim, trgovačkim i drugim djelatnostima SmartCard 2016. održavat će se u Opatiji od 26. do 28. rujna 2016. Organizator je riječka tvrtka Case d. o. o., u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Zagrebačkom bankom. 

SmartCard konferencija već 17 godina prati razvoj i primjenu novih tehnologija i aplikacija u bankama i kartičnim kućama, ali i u drugih djelatnostima (trgovina, promet, zdravstvo, uprava i sl.), uz pomoć proizvođača (kartica, programa i opreme za izdavanje i prihvaćanje kartica).

Teme ovogodišnje konferencije podijeljene su u nekoliko tematskih cjelina: stanje i budućnost tehnologije i sigurnost, mobilna plaćanja i digitalno bankarstvo, iskustva u primjeni i SEPA projekt u Republici Hrvatskoj.

Predavanjima i prezentacijama predstavit će se najnoviji trendovi u području kartica, bankomata i EFT POS terminala, mobilnih plaćanja, samouslužnih kioska i uređaja te trendovi u području primjene pametnih kartica u različitim djelatnostima, s posebnim naglaskom na sigurnost. Posebice ističemo dvije panel-rasprave koje će se održati posljednjega dana konferencije, čije će teme biti beskontaktne kartice i plaćanje te SEPA projekt u Republici Hrvatskoj.

Prijave za sudjelovanje primaju se putem online registracije.

Program