Vrijeme održavanja: 14.11.2017.

Objavljeno: 25. 10. 2017. , Ažurirano: 14. 11. 2017.

Cilj je ove tribine upoznati gospodarske subjekte, tijela državne uprave, javne uprave te sve zainteresirane strane o sadržaju, zahtjevima i  implementaciji  norme ISO 37001:2016. Osim navedenog, razgovarat će se i o prednostima koje ova norma donosi organizacijama koje se odluče biti korak ispred. Novoobjavljena međunarodna norma ISO 37001:2016 koja obrađuje sustave upravljanja za suzbijanje podmićivanja predstavlja značajan razvoj za organizacije koje teže boljem upravljanju rizicima mita i korupcije. Uzimajući u obzir da mito i korupcija nastavljaju biti jedan od prioritetnih organizacijskih rizika, publici će se predstaviti rezultati nekih od globalnih istraživanja koje naglašavaju relevantnost i važnost teme. O navedenim temama na ovoj će tribini govoriti:

Zorica Palac, karijeru je započela u reviziji gdje je sudjelovala u projektima kao što su dubinska snimanja, forenzične revizije te poslovna savjetovanja. Ovlaštena je hrvatska revizorica, članica Hrvatske revizorske komore i Udruge certificiranih istražitelja prijevara (ACFE). Menadžerica je u Odjelu za istrage prijevara, Ernst &Young d. o. o. i radi na forenzičnim projektima te na projektima provjere korporativne usklađenosti, procjeni rizika te unaprjeđenju poslovnih procesa radi prevencije od prijevara. Ima višegodišnje iskustvo u istragama prijevara i reviziji kod klijenata iz različitih industrija, a osobito iz sektora maloprodaje i veleprodaje, potrošačkih i industrijskih proizvoda, farmacije i uslužnih djelatnosti.

Dejan Grahovac, tijekom poslovne karijere radio je u tvrtkama Ericsson Nikola Tesla i Ericsson AS Norway te kao rukovoditelj Odjela informatike i kontrolinga u tvrtki Franck d. d., viši konzultant u tvrtki Deloitte, direktor strateškog razvoja u tvrtki Agencija za komercijalnu djelatnost i više od 10 godina kao direktor vlastite tvrtke za poslovno savjetovanje. Trenutno je zaposlen na radnome mjestu Rukovoditelja razvoja poslovanja certifikacije i treninga u Bureau Veritas Croatia d. o. o. Vodeći je auditor i predavač za sustave upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu, energijom i informacijskom sigurnošću te stručnjak u područjima upravljanja projektima, optimizacije poslovnih procesa, metodologija procjene rizika, neprekinutosti poslovanja i socijalnog inženjeringa.

Informacije: Odjel za upravljanje kvalitetom, kvaliteta@hgk.hr tel.: 45 61 551

Prijavite se putem prijavnog obrasca.