Vrijeme održavanja: 28.10.2020.

Objavljeno: 23. 10. 2020. , Ažurirano: 23. 10. 2020.

Javno predstavljanje projekta Re-kreiraj posao i život za žene i muškarce održat će se u srijedu, 28. listopada, od 12 do 13:30 sati, u hotelu Osijek, Šamačka 4, Osijek.

Predstavljanje organiziraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Hrvatska zajednica županija i Spona Code, uz podršku HGK – Županijske komore Osijek.

Svrha projekta Re-kreiraj posao i život za žene i muškarce je promjena društvenih normi o tradicionalnim ulogama žena i muškaraca u obitelji i na poslu, kako bi se smanjili problemi s kojima se mladi ljudi susreću pri zaposlenju i podizanju obitelji.

Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije kroz Program Europske unije o pravima, jednakosti i građanstvu 2014. – 2020.

Budući da je broj mjesta ograničen, zainteresirani se pozivaju da svoje sudjelovanje potvrde što prije, najkasnije do utorka, 27. listopada u 12 sati na adresu elektroničke pošte: info@mamforce.hr.

Sudjelovanje će zbog epidemioloških mjera biti omogućeno po redu prijavljivanja. U slučaju naknadne nemogućnosti dolaska, molimo da svakako javite otkazivanje dolaska, također do utorka 27.  listopada u 12 sati.

Više informacija o samom projektu, kao i program predstavljanja nalazi se u pozivu u pratećim dokumentima na ovoj stranici.