Seminar Tromjesečni financijski izvještaji i aktualnosti za lokalne i područne samouprave, proračunske i izvanproračunske korisnike

Vrijeme održavanja: 04.04.2017.

U utorak, 4. travnja, u 9 sati i 30 minuta, u Županijskoj komori Split, tvrtka TEB poslovno savjetovanje održat će seminar Tromjesečni financijski izvještaji i druge aktualnosti, namijenjen jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave - JLP(R)S te proračunskim i izvanproračunskim korisnicima. Predavačice su TEB-ove savjetnice Nikolina Bičanić i Ljubica Đukanović.

Na seminaru će biti riječi o računovodstvenim i drugim aktualnostima poput promjena u financijskom izvještavanju za 2017. te prenesenih viškova i manjkova prihoda i primitaka iz 2016. godine.

Govorit će se i o radnom odnosu, o privremenim Temeljnim kolektivnim ugovorima za javne službe, o planiranju godišnjih odmora djelatnika, o ovrhama na plaću uz neka pitanja iz prakse te o ostalim računovodstvenim aktualnostima.

Naknada za sudjelovanje na seminaru iznosi 600 kuna (s PDV-om) po sudioniku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz istog društva plaća financijsku naknadu u iznosu od 500 kuna (s PDV-om).

Više informacija i prijavu možete pronaći na POVEZNICI