Vrijeme održavanja: 08.03.2017.

Objavljeno: 03. 03. 2017. , Ažurirano: 13. 03. 2017.

Koje bi osobine svaka žena poduzetnica trebala imati? Koliko je važna podrška obitelji i okoline da se žene odluče na poduhvat poduzetništva? Kako da žene odbace takozvanu “zonu komfora”? Je li istina da žene uglavnom nisu zainteresirane za tehnologiju? Kako srušiti barijere “u glavi” da ženama nije mjesto u IT-sektoru?Samo su neka od pitanja na koja su se mogli čuti odgovori na seminaru SNAŽ(e)NE: Žena sam, mogu sve! Seminar je održan u srijedu 8. ožujka u Koprivničkom poduzetniku.

Cilj je seminara bio osnaživanje liderstva žena i poticanja žena na ulazak u poduzetništvo. Na panel-raspravi su sudionice, direktorica Koprivničkog poduzetnika Martina Golčić, dugogodišnja poduzetnica Marta Dombaj, vlasnica digitalne agencije Marisha Marija Šmic  i  trenerica za osobni razvoj Ksenija Vitelić, ispričale vlastite poslovne priče te iznijele svoj stav o tome zašto se žene u manjoj mjeri odlučuju biti poduzetnice. Poduzetnice su se osvrnule i na IT-sektor u kojem općenito dominiraju muškarci. Nakon panel-rasprave Ksenija Vitelić, poznata i kao „motivacijska mama“, održala je govor: „Odvaži se, pretvori san u stvarnost!“.

Seminar je organizirao Koprivnički poduzetnik d. o. o. u suradnji s ALFA – Klubom poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije i ŽK koprivnica.