U ŽK Koprivnica održan seminar o godišnjim financijskim izvještajima, porezu na dobit i aktualnostima u PDV-u

HGK
Vrijeme održavanja: 24.02.2017.   /   Rok prijave: 22.02.2017.

U  ŽK Koprivnica u petak, 24. veljače,  održan  je seminar o godišnjim financijskim izvještajima, porezu na dobit i aktualnostima u porezu na dodanu vrijednost koji je izazvao veliki interes članica s područja Koprivničko-križevačke i okolnih županija. Više od sedamdeset predstavnika tvrtki prisustvovalo je ovom besplatnom seminaru koji je organizirala HGK kako bi se pomoglo članicama u prevladavanju poteškoća i nedoumica u novostima u sustavu oporezivanja.

Predavači na seminaru bili su ovlašteni porezni savjetnici Paško Anić Antić, koji je govorio o prijavi poreza na dobit i financijskim izvještajima za 2016. godinu kao i novostima koje se tiču GFI-a u 2017. godini te Miljenka Cutvarić koja je predstavila izmjene Zakona i Pravilnika o PDV-u. Nakon izlaganja potkrijepljenih primjerima iz prakse, predavači su odgovorili i na brojna pitanja polaznika seminara koja su se odnosila na svakodnevno poslovanje.

Prisutne članice obaviještene su i o mogućnosti korištenja nove usluge HGK, besplatnoga poreznog savjetovanja, o čemu više informacija mogu pronaći na webu HGK.

Kontakti

  • Vlatka Grotić Samaržija Viši stručni suradnik Tel: +385 48 674 564 Email: vgrotic@hgk.hr