Vrijeme održavanja: 14.02.2017.

Objavljeno: 30. 01. 2017. , Ažurirano: 14. 02. 2017.

S ciljem internacionalizacije europskih, a time i hrvatskih tvrtki, Hrvatska gospodarska komora u suradnji s EU – Indonezija poslovnom mrežom (EIBN) i Eurocham Myanmarom organizirat će seminar o poslovnim mogućnostima na indonezijskom i mijanmarskom tržištu.

Na seminaru će se predstaviti pojedini sektori gospodarstva poput: prehrambene industrije hrane i pića, pomorske industrije, ICT-a, nekretnina, energetike, transporta te uspješni slučaj hrvatske tvrtke koja posluje na indonezijskom tržištu. Također će biti predstavljen i EALink projekt, koji financira Europska unija, kojemu je cilj olakšati ulazak malim i srednjim tvrtkama na azijska tržišta pružajući im pouzdane informacije i usluge.

Seminar će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovu trgu 2 u Zagrebu u utorak, 14. veljače, u 9 sati i 30 minuta.

U pratećim dokumentima možete preuzeti program seminara. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno molimo da ispunite niže navedeni online prijavni obrazac, najkasnije do 13. veljače.

Napominjemo da je sudjelovanje na seminaru besplatno, a radni jezik bit će engleski.

ONLINE PRIJAVNI OBRAZAC