Vrijeme održavanja: 06.11.2017.

Objavljeno: 24. 10. 2017. , Ažurirano: 08. 11. 2017.

Agencija za zaštitu osobnih podataka u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Hrvatskom gospodarskom komorom, Udrugom gradova te Hrvatskom udrugom poslodavaca organizira radionicu Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka – GDPR, u ponedjeljak, 6. studenoga, u 11 sati u Županijskoj komori Sisak, na adresi Kranjčevićeva 16.

Radionica je namijenjena službenicima za zaštitu osobnih podataka u poslovnim subjektima, ali i predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, javne vlasti te ostalim subjektima koji u svom radu prikupljaju i obrađuju osobne podatke.

Cilj je savjetovanja prenijeti sudionicima informacije i znanje kako bi ga mogli koristiti u svom svakodnevnom radu i time poduzeti sve radnje koje su nužne da se područje zaštite osobnih podataka uredi u skladu sa svim propisima o zaštiti podataka, konkretno, u skladu s nadolazećom Općom uredbom o zaštiti podataka – GDPR koja svima donosi nove obveze i veće odgovornosti, koja će se izravno primjenjivati u Republici Hrvatskoj od 25. svibnja 2018. godine.

Edukaciju će provoditi djelatnici Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Prijaviti se možete do 3. studenoga na elektroničku adresu: edukacija.sluzbenik@azop.hr s naznakom SISAK.

U pratećim dokumentima nalaze se poziv i program savjetovanja.