Vrijeme održavanja: 19.09.2019. - 22.09.2019.

Hrvatska gospodarska komora ispituje interes hrvatskih tvrtki za sudjelovanje u gospodarskom izaslanstvu u Cleveland, u Sjedinjenim Američkim Državama, od 19. do 22. rujna 2019. godine. 

U slučaju dovoljnog broja zainteresiranih članica pristupit će se organizaciji posjete u sklopu koje bi se organizirao susret hrvatskih tvrtki s potencijalnim partnerima u Clevelandu te posjet konferenciji #ACAP19 u organizaciji Udruženja hrvatsko američkih stručnjaka koji okuplja stručnjake i predstavnike hrvatske poslovne zajednice u SAD-u. Program konferencije je u izradi, ali se trenutna skica (draft) može pregledati na web stranici događanja.

Primarna su područja za suradnju automobilska i aero industrija, medicinska oprema, farmaceutika i zdravstveni turizam te rješenja za pametne gradove.

Svoj interes za sudjelovanje u delegaciji možete izraziti najkasnije do petka, 26. srpnja, ispunjavanjem online obrasca u nastavku teksta.

Napominjemo da se ispunjavanjem online obrasca ne obvezujete na sudjelovanje u izaslanstvu te da konačnu odluku o sudjelovanju možete donijeti nakon što budu poznati svi detalji programa, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Za sve je dodatne informacije kontakt-osoba Tomislav Lozušić, stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel.: 01/4561 679; e-adresa: tlozusic@hgk.hr).

Prijave su zatvorene.