Vrijeme održavanja: 12.03.2020.

Objavljeno: 16. 01. 2020. , Ažurirano: 16. 01. 2020.

Udruga eCommerce organizira drugu konferenciju o kupovini putem interneta CRO Commerce 2020. u četvrtak, 12. ožujka, od 9 do 16.30 u zagrebačkom Kongresnom centru Forum, na adresi Radnička cesta 52.

Izgleda li vaš webshop profesionalno? Koristite li SSL tehnologiju za sigurnost podataka? Jeste li certificirali svoj webshop? Imate li jasno navedeno informacije o dostavi i povratu? Omogućujete li recenzije kupaca? Na konferenciji CRO Commerce 2020 možete saznati zašto je sve navedeno bitno.

HGK je partner konferencije, a organiziraju je online trgovci, što znači da će većina predavača i panelista biti upravo ljudi koji se bave e-trgovinom, odnosno vlasnici i voditelji webshopova.

Glavni je govornik konferencije Jorij Abraham, jedan od najpoznatijih govornika na polju e-commercea na svijetu, koji će u prvom dijelu govoriti o budućnosti trgovine, a poslije će sudjelovati na panelu o povjerenju na internetu.

Na konferenciji će predavati i Damjan Geber iz Brigade, koji će trgovcima otkriti važnost dobrog korisničkog iskustva i u offline poslovnicama te demonstrirati kako povećati angažman offline posjetitelja – na internetu.

Istodobno će se održavati radionice o analitici, Pay per click oglašavanju, optimizaciji za tražilice, oglašavanju na Youtubeu, psihologiji prodaje i slično.

Na kraju konferencije će stručnjaci koji su ocjenjivali webshopove članova Udruge podijeliti nagrade eComm Awards za najbolje trgovine te otkriti u čemu većina njih griješi.

Ulaznice za konferenciju stoje 750 kuna do 12. veljače, a potom im je cijena 1.500 kuna. Više informacija o konferenciji možete pronaći na njenoj internetskoj stranici.

Udruga eCommerce Hrvatska okuplja više od 300 webshopova i svaki mjesec organizira besplatna predavanja odnosno sastajanje svojih članova.

Povodom navedene konferencije CRO Commerce 2020., Udruga eCommerce je provela istraživanje nad 1959 online kupaca te se rezultati istraživanja mogu besplatno za sve članice HGK preuzeti u Vodiču za online kupovinu.

Vodič se može besplatno preuzeti na linku https://ecommerce.hr/vodic-za-online-prodaju-hgk