Vrijeme održavanja: 15.10.2019. - 18.10.2019.

Objavljeno: 17. 04. 2019. , Ažurirano: 17. 04. 2019.

HGK – Komora Zagreb organizira studijski posjet Međunarodnom sajmu dizala, komponenti i pribora Interlift 2019, koji se održava od 15. do 18. listopada u njemačkom gradu Augsburgu. 

Interlift je sajam koji se održava svake druge godine, a izložbeni program obuhvaća sljedeća područja: sustavi dizanja i montažni dijelovi, pokretne stepenice i trake, sustavi parkiranja, transmisija, upravljanje i regulacija, sustavi za nadzor i sigurnost, kabine, vrata, užad, radni i izložbeni elementi, hidraulika, pribor.

Na prethodnom izdanju sajma Interlift 2017 nastupila su 574 izlagača iz 48 zemalja svijeta, a sajam je obišlo više od 21.000 posjetitelja.

Studijskim posjetom sajmu hrvatskim se tvrtkama pruža mogućnost boljeg upoznavanja s najnovijim tehnologijama i trendovima u svijetu dizala te pronalaska potencijalnih poslovnih partnera.

Komora Zagreb stoga preliminarno ispituje interes članica koje bi se uključile u posjet te će se na temelju toga utvrditi točan program posjeta i pribaviti troškovnik za putovanje. Nakon toga će se poziv sa svim detaljima poslati prijavljenim članicama HGK kako bi se utvrdio konačni sastav delegacije.

Okvirni program puta uključio bi dva dana obilaska sajma i tri noćenja u Augsburgu ili okolici, dok bi cjelokupno putovanje trajalo četiri dana.

HGK će sufinancirati dio ukupnih troškova puta prijavljenim članicama (najviše do iznosa od 50 posto), odnosno troškova prijevoza autobusom, ulaznica i smještaja, a putovanje će organizirati izabrana turistička agencija.

Svoj interes za sudjelovanje možete potvrditi popunjavanjem online prijavnice u nastavku, zaključno do 10. svibnja.

Dodatne informacije mogu se dobiti od Zdravka Čizmara, višega stručnog savjetnika Komore Zagreb, na tel. 01/4606 713 ili e-mail: zcizmar@hgk.hr.