Vrijeme održavanja: 17.09.2019. - 18.09.2019.

Objavljeno: 19. 08. 2019. , Ažurirano: 04. 09. 2019.

Hrvatska gospodarska komora poziva Vas na akciju „Kupujmo hrvatsko“, koja će se održati u gradu Zagrebu 17. i 18. rujna 2019. (utorak i srijeda) na Trgu bana Josipa Jelačića, od 9 do 19 sati.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo pozivamo vas da nam se pridružite u na središnjem zagrebačkom trgu te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti u skladu s posebnim propisima. Ako sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Svi sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na  mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do naznačenog datuma prijave, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko i svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, tijekom i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji moraju se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače  i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrasca u privitku.

Kontakt za prikupljanje prijava:

Irena Fresl Rendulić,

Viši stručni suradnik

Komora Zagreb

Tel.: 01 460 - 6816

E-mail: ifresl@hgk.hr 

 

Partneri akcije:

 

GAVRILOVIC LOGO 860x645.jpgJuicy_logo 860x645.png

Hrvatski_kisobran 860x172.jpg

galeb.JPGdukat_logo-2x.png

jamnica.JPG   franck_znak_utemeljeno_pozitiv.jpg

Vivax_logo_-01.jpglogotip Vindija.pdf.png

varteks_crni.jpg