Vrijeme održavanja: 29.11.2019.

Jesenski, 32. Forum poslovanja nekretninama u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, održat će se u petak, 29. studenoga, u 10 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu, na adresi Kneza Borne 2.

Svrha je organizacije Foruma educirati o poslovanju nekretninama članice Komore i sve institucije i stručnjake uključene u područje poslovanja nekretninama te ih informirati o novostima u važećoj zakonskoj regulativi. Riječ je o središnjem događanju industrije poslovanja nekretninama koje pridonosi razvoju i boljoj poziciji struke na tržištu Republike Hrvatske i u regiji te povećanju znanja svih sudionika iz ovog područja.

Želja nam je privući vašu pozornost i uz pomoć stručnjaka iz područja povezanih s posredovanjem u prometu nekretninama, na zanimljivim predavanjima predstaviti najnovije trendove i zakonske novosti koje mogu unaprijediti vaše poslovanje te pomoći da poslujete kvalitetnije i profitabilnije.

Radimo u izazovnom okružju i svima nam je cilj profesionalizacija struke. Tome mogu pridonijeti konkretna znanja i vještine iz područja povezanih sa strukom.

U fokusu Foruma konkretne su teme koje mogu unaprijediti svakodnevno poslovanje u novim uvjetima na tržištu i rezultirati boljom produktivnošću.

Glavne teme Foruma su sljedeće:

 • Sudska praksa s osvrtom na Zakon o posredovanju u prometu nekretnina i Zakon o obveznim odnosima
 • GDPR – Opća uredba o zaštiti podataka i obveze posrednika u prometu nekretninama vezane uz zastitu osobnih podataka, Maja Šutalo, odvjetnica
 • Zakon o sprječavanju pranja novca i finaciranja terorizma, Jadranka Brlić, Financijski inspektorat
 • Google Analytics i Google Ads, Escape  d.o.o
 • Lifestyle-motivacijsko predavanje, Korado Korlević, Znanstveno edukativni centar Višnjan
 • A što Vi prodajete - nekretninu ili doživljaj?, Dalibor Šumiga, Promosapiens d.o.o.
 • Osnove poslovnog ponašanja, Milada Privora
 • Panel posrednika vezano uz:
 1. Kako su subvencije utjecale na tržište
 2. Kuda ide tržište nekretnina u idućih 5 godina
 3. Najbolja praksa-ponašanje agenata u prometu nekretnina primjeri onih koji profesionalno rade i obavljaju posredovanje sukladno Kodeksu Etike

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju jer vjerujemo da je izbor tema i predavača privlačan te da ćete tijekom održavanja Foruma steći znanja i vještine koje ćete moći primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

PRIJAVA

Prijave za Forum se obavljaju isključivo putem online prijavnice, a najkasnije do 22.studenoga

KOTIZACIJA

Visina kotizacije na 32. FORUMU iznosi 460,00 kn po osobi, a uključuje pravo na prisustvovanje predavanjima, zbornik radova te ručak i kavu u pauzi predavanja.

Upute za uplatu kotizacije za 32. Forum poslovanja nekretninama:

PLATITELJ: NAZIV PODUZEĆA / IME I PREZIME ADRESA

OIB

PRIMATELJ: HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

ROOSEVELTOV TRG 2

10000 ZAGREB

OPIS PLAĆANJA: 32. Forum poslovanja nekretninama

IBAN: HR1423400091100241295

MODEL: HR00

POZIV NA BROJ: 249373-063-201932

Račun za plaćenu kotizaciju biti će dostavljen u najkraćem mogućem roku nakon završetka Foruma.