Vrijeme održavanja: 07.12.2021. - 09.12.2021.

Za vrijeme posjeta održat će se Ukrajinsko-hrvatski gospodarski forum i b2b sastanci hrvatskih i ukrajinskih tvrtki

Objavljeno: 02. 11. 2021. , Ažurirano: 04. 11. 2021.

Hrvatska gospodarska komora vas poziva da sudjelujete u gospodarskom izaslanstvu koje će posjetiti Ukrajinu od 7. do 9. prosinca, u sklopu službenog posjeta predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića.

Za vrijeme posjeta, u suradnji s Trgovinsko industrijskom komorom Ukrajine, organiziramo Ukrajinsko-hrvatski gospodarski forum, u sklopu kojeg se održavaju b2b sastanci hrvatskih i ukrajinskih gospodarstvenika.

Popis hrvatskih tvrtki sa iskazanim poslovnim interesima na ukrajinskom tržištu dostavit ćemo Trgovinsko industrijskoj komori Ukrajine koja će sukladno istom pronaći adekvatne partnere – ukrajinske tvrtke za poslovne sastanke.

Pozivamo sve hrvatske gospodarstvenike, koji žele proširiti ili započeti poslovanje na ukrajinskom tržištu i ostvariti suradnju s ukrajinskim partnerima da se pridruže hrvatskom gospodarskom izaslanstvu za Ukrajinu, a svoj interes potvrde popunjavanjem online obrasca u nastavku, najkasnije do petka, 12. studenog.

Detaljnije informacije o točnom terminu polaska i datumu održavanja foruma objavit ćemo na ovoj stranici čim se usuglase programi između hrvatske i ukrajinske strane, a informaciju ćemo proslijediti i svim tvrtkama koje se u međuvremenu potvrde svoje sudjelovanje u ovom izaslanstvu.