Vrijeme održavanja: 01.10.2020. - 14.10.2020.

Najveće događanje za mlade poduzetnike i startup tvrtke - LEAP Summit 2020

Objavljeno: 22. 09. 2020. , Ažurirano: 22. 09. 2020.

Hrvatska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža Hrvatske pozivaju vas da budete dio najvećeg događanja za mlade poduzetnike i startup tvrtke - LEAP Summita 2020, u četvrtak i petak, 1. i 2. listopada.

LEAP Summit je međunarodna konferencija koja svake godine okuplja više od 3500 sudionika iz Hrvatske i 40+ zemalja (uglavnom EU zemlje). Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanima uz poduzetništvo, EU, digitalne tehnologije, održivi razvoj, razvoj karijere i ostalo. 

Konferencija će se održati u virtualnom i fizičkom obliku sa ograničenim brojem sudionika. Obzirom da je popunjen broj prijava za fizički oblik, za online sudjelovanje se možete prijaviti na webu Summita https://leapsummit.com/.

Sudionici koji se nisu uspjeli registrirati za sudjelovanje u fizičkom obliku moći će pratiti LEAP 2020 putem live streama na društvenim mrežama. Za više informacija pratite: https://www.facebook.com/LEAPCroatia

Događanje se organizira pod pokroviteljstvom Europske komisije, a prvenstveno je namijenjeno tvrtkama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodnu poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta. 

Kao dodanu vrijednost Summita, Europska poduzetnička mreža organizira virtualne B2B poslovne susrete. Putem platforme https://international-b2b-leap-summit-2020.b2match.io/ možete napraviti svoj profil, te pretražiti profile već registriranih sudionika koje možete odabrati za online poslovne razgovore. Ovogodišnji poslovni susreti organizirani su kao longterm matchmaking, što znači da se vremenski okvir sastanka produžuje na dva tjedna (01. – 14. listopada). Trenutno je registrirano više od 150 aktivnih profila. Registrirajte se i vi, a trebate pomoć ili imate nekih pitanja slobodno se obratite u HGK, Ireni Spahić iz Europske poduzetničke mreže Hrvatske (e-mail: ispahic@hgk.hr, tel: 01/456 1639).

Konferencija se održava na engleskom jeziku, a sudjelovanje na konferenciji, kao i B2B razgovorima je besplatno.