Vrijeme održavanja: 30.09.2019.

Hrvatsku gospodarsku komoru će 30. rujna posjetiti izaslanstvo Vijeća EU trgovinskih komora u Indiji (The Council of EU Chambers of Commerce in India – CEUCCI), predvođeno Ashokom Bharatom, predsjednikom Vijeća, te će se u 10 sati održati Hrvatsko-indijski poslovni forum. Nakon plenarnog dijela foruma održat će se poslovni razgovori indijskih i hrvatskih tvrtki.

Forum će biti prilika za povezivanje gospodarstvenika i moguću uspostavu poslovne suradnje. Indijske tvrtke zainteresirane su za uvoz, izvoz, partnerstva te za više informacija o mogućnostima ulaganja u Hrvatsku.

Tvrtke koje su dio izaslanstva posluju u područjima pružanja zdravstvenih usluga, turizma, energetike (električnih generatora, solarne energije osvjetljenja), modnih dodataka, strojeva i alata, autodijelova te strojeva u prehrambenoj industriji.

U pratećim dokumentima možete preuzeti preliminarni program te detaljan popis indijskih tvrtki.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na forumu i B2B razgovorima, molimo vas da popunite prijavni obrazac (u nastavku teksta) na engleskom jeziku najkasnije do srijede, 25. rujna, do 12 sati. 

Radni jezik foruma je engleski, a sudjelovanje je besplatno.