Vrijeme održavanja: 20.11.2019.

Objavljeno: 04. 11. 2019. , Ažurirano: 15. 11. 2019.

Hrvatska gospodarska komora i EEN Hrvatska u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju 6. Poslovne susrete hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora, koji će se održati 20. studenoga, u 8 sati i 30 minuta u hotelu Academia u Zagrebu, na adresi Ivana Tkalčića 88.

Cilj je ovih susreta omogućavanje izravnoga kontakta s austrijskim tvrtkama koje traže suradnju s hrvatskim tvrtkama prema interesu naznačenom u prilogu.

Ako ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo da popunite prijavni obrazac u nastavku. Ističemo da je preporučljivo da se profili popune na njemačkom / opcionalno engleskom jeziku.

S obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave ćemo zaprimati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 12. studenoga.

Nakon zaključenja roka prijave ćemo poslati austrijskoj strani koja će napraviti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore. Napominjemo da je sudjelovanje za naše članice besplatno, a raspored pojedinačnih razgovora odabranih hrvatskih tvrtki dostavit ćemo 18. studenoga.