Vrijeme održavanja: 12.12.2016.

Objavljeno: 29. 11. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

HGK organizira besplatni seminar Zaštita na radu u kemijskoj industriji II, u ponedjeljak, 12. prosinca,  u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovu trgu 2 u Zagrebu (Vijećnica, I. kat), u 9 sati (registracija sudionika počinje u 8 sati i 30 minuta).

Cilj je pomoći tvrtkama u kemijskoj industriji da u svom poslovanju na najučinkovitiji način zadovolje zakonske uvjete u vezi s promicanjem zdravlja na radnome mjestu.

Provedbom obveza poslodavca koji proizlaze iz Zakona o zaštiti na radu, među ostalim smanjuju se izgubljeni radni dani zbog bolovanja zaposlenika. Statistike pokazuju da se zbog toga troše ogromni resursi, što oslabljuje tvrtku i društvo u cjelini. I obratno, dokazano je da ulaganje u promociju zdravlja na radnome mjestu donosi višestruku korist.

Seminar je namijenjen:

  • ovlaštenim osobama za obavljanje stručnih poslova u području zaštite zdravlja i sigurnosti na radu,
  • predstavnicima poslodavaca i zaposlenika,
  • drugim stručnjacima koji se bave zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na seminaru, možete se prijaviti na e-adresu rflorjanic@hgk.hr do 5. prosinca.

Prijedlog Dnevnog reda seminara nalazi se u pratećim dokumentima. Organizator pridržava pravo izmjene dnevnog reda seminara.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno. Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Renatu Florjanić na telefonski broj 01 4606 759.

Seminar je nastavak održanog seminara Zaštita na radu u kemijskoj industriji I (19. - 20. listopada 2015.). Suorganizatori su Udruženje kemijske industrije i Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu (HZZZSR).

dnevni red