Vrijeme održavanja: 20.07.2016.

Objavljeno: 12. 07. 2016. , Ažurirano: 03. 08. 2016.

Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore poziva vas na radionicu 'Fiskalizacija - prelazak na novi sigurnosni protokol' na kojoj će biti predstavljena zamjena dosadašnjeg sigurnosnog protokola SSL novim, sigurnijim protokolom TLS te poslužiteljska testna okolina namijenjena testiranju te promjene. Ova stručna radionica namijenjena je informatičkim tvrtkama koje se bave izradom rješenja za fiskalizaciju.

Radionica će biti održana u srijedu, 20. srpnja, s početkom u 11 sati, u dvorani Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama, APIS IT, na adresi Paljetkova 18 u Zagrebu (Prečko). Predviđeno vrijeme trajanja radionice je dva sata.

Molimo vas da se na radionicu prijavite online prijavnicom na sljedećoj POVEZNICI najkasnije do podneva 18. srpnja (ponedjeljak) te da u prijavnicu polaznici radionice obavezno upišu OIB (osobe, ne OIB tvrtke) ili broj osobne iskaznice. Bez jednoga od tih podataka neće se moći prisustvovati radionici zbog mjera sigurnosti u zgradi APIS IT-a. 
Svi tako prikupljeni podaci iskoristit će se za potrebe ulaska na radionicu (OIB-ovi i brojevi iskaznica bit će trajno izbrisani nakon završetka radionice) te samo za kasniju komunikaciju povezanu uz softver za fiskalizaciju u organizaciji HGK. Za manji dio sudionika radionice osigurano je parkiranje na parkiralištu APIS IT-a.

Također vas molimo da ovaj poziv proslijedite svim tvrtkama koje se bave računalnim aplikacijama za fiskalizaciju, a koje možda nisu primile poziv.