Vrijeme održavanja: 24.09.2018. - 26.09.2018.

Objavljeno: 11. 09. 2018. , Ažurirano: 24. 09. 2018.

SmartCard 2018, međunarodna konferencija o karticama i plaćanjima u financijskim i drugim uslugama, održat će se u Opatiji od 24. do 26. rujna. Organizator Konferencije je riječka tvrtka Case d. o. o. u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Zagrebačkom bankom. 

Konferencija već 19 godina prati razvoj i primjenu najnovijih tehnologija i aplikacija u bankama i kartičnim kućama, ali i drugim djelatnostima (trgovina, promet, zdravstvo, uprava…).

Tradicionalno, sadržaj Konferencije podijeljen je u tri tematske cjeline: stanje i budućnost tehnologije (prvi dan); mobilna plaćanja i digitalno bankarstvo (drugi dan); iskustva u primjeni i SEPA (treći dan). I ove godine poseban naglasak je na trendovima u području smart kartica (beskontaktno čitanje, mobilni pristup i sl.).

Neke od tema koje će Konferencija obuhvatiti su: digitalizacija u bankarstvu; najnoviji trendovi, izazovi i budućnost kartica; mobilna plaćanja; sigurnost; implementacija PSD2; Projekt SEPA u RH – trendovi (SDD i SCT) i najava novosti (instant plaćanja).

Uz predavanja, prezentacije, radionice i izložbe održat će se i panel-rasprava o PSD2 - Direktiva o platnim uslugama na unutarnjem tržištu.

Program možete pogledati ovdje, a za sudjelovanje možete se prijaviti online registracijom.