Vrijeme održavanja: 30.10.2018.

Pozivamo na Okrugli stol povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje koji će se održati u utorak, 30. listopada 2018., u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb, s početkom u 10:00 sati.

Tema Okruglog stola je uloga štednje za pojedinca, obitelj i gospodarstvo te financijska pismenost mladih. Okruglim stolom nastavljamo naše aktivnosti u području financijske pismenosti koje provodimo u suradnji s financijskim institucijama i drugim partnerima, u cilju podizanja razine financijskih znanja potrošača, s naglaskom na mlade te poduzetnika.

Sudionici Okruglog stola su predstavnici poslovnih banaka, stambene štedionice, Hrvatske narodne banke, Ekonomskog fakulteta Zagreb i Hrvatske gospodarske komore.

Uvodno izlaganje na temu depozita kućanstava održat će Zvonimir Savić, direktor Sektora za financijske institucije i ekonomske analize HGK.

Očekuje se nazočnost učenika i profesora zagrebačkih srednjih škola, studenata, predstavnika financijskih institucija te ostalih zainteresiranih.

Program možete preuzeti ovdje.

Vaš dolazak molimo potvrdite na kopic@hgk.hr