Vrijeme održavanja: 28.05.2018.

Objavljeno: 23. 05. 2018. , Ažurirano: 28. 05. 2018.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na konferenciju Dan hrvatskih financijskih institucija, s temom Jadranska Hrvatska – gospodarski trendovi i nove mogućnosti financiranja, koja će se održati u Zadru, 28. svibnja, u 10 sati u Hotelu Kolovare.

Konferenciju organizira Hrvatska gospodarska komora pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i uz podršku Grada Zadra i Zadarske županije.

Govorit će se o aktualnim temama u gospodarstvu, s naglaskom na turizmu, radi povećanja konkurentnosti hrvatskog turizma i raznolikosti turističke ponude putem prilagođenih proizvoda i usluga financijskih institucija.

Konferencija je sastavni dio projekta Dan hrvatskih financijskih institucija, koji se održava dva puta godišnje kao središnje događanje u Zagrebu i kao regionalno događanje u jednom od gospodarskih središta RH.

Ovo je jednodnevni događaj čiji će dio biti i dvije panel-rasprave. Prva će prikazati gospodarska kretanja, poziciju i potencijale županije Jadranske Hrvatske. Druga će pojasniti kako do novih održivih modela hrvatskog turizma uz podršku financijskog sektora.  

Za predstavnike poslovnih subjekata ovo je prigoda da na jednome mjestu dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju, a važna su za povećanje konkurentnosti svakodnevnog poslovanja i za razvoj cijele regije budući da Konferencija na jednome mjestu okuplja predstavnike financijskih institucija, poslovnih subjekata, regulatornih institucija, agencija i ostalih zainteresiranih.

Za predstavnike financijskih institucija i financijskog sektora ovo je prigoda da u izravnom kontaktu s korisnicima usluga pronađu optimalna rješenja za kvalitetno financiranje projekata te da učvrste postojeću suradnju.

Sudjelovanje je besplatno, a više informacija dostupno je na web-stranici dhfi.hgk.hr.

Prijavu se možete ispunjavanjem online prijavnice, a program možete pronaći u rubrici priloženi dokumenti.