Vrijeme održavanja: 12.10.2017.

Objavljeno: 06. 09. 2017. , Ažurirano: 12. 10. 2017.

Potaknuti uspjehom prošlogodišnje konferencije Dan hrvatskih financijskih institucija te Regionalne konferencije održane u Osijeku, Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatsske te uz podršku i partnerstvo državnih institucija, resornih ministarstava i agencija, organizira godišnju Konferenciju Dan hrvatskih financijskih institucija, koja će se održati 12. listopada u 10 sati u Hotelu Westin Zagreb.

Sudionici Konferencije Zagreb, 2016.: Izvor HGK

Izvor: HGK; Snimio:HGK

IDEJA KONFERENCIJE

Na jednome mjestu okupiti predstavnike svih financijskih i regulatornih institucija te resornih ministarstava kako bi se otvorila mogućnost zajedničkog djelovanja na ukupnom unapređenju hrvatskog financijskog tržišta u svim segmentima poslovanja.

Uključenje poslovnih subjekata, korisnika usluga financijskih institucija u kreiranje proizvoda i usluga financijskih institucija i definiranje parametara buduće suradnje.

Sudionici Konferencije Osijek, 2017.: Izvor HGK

TEME KONFERENCIJE

  • Gospodarski trendovi i kvaliteta plasmana po sektorima

  • Analiza nenaplativih kredita po sektorima

  • Mogućnosti financiranja i ulaganja na tržištu RH

  • Novi proizvodi Zagrebačke burza za financiranje malih i srednjih poduzetnika

  • GDPR – zaštita i slobodno kretanje osobnih podataka

  • Kompleksni financijski proizvodi i njihova distribucija

CILJEVI

Prilagodba trendovima i kreiranje procesa promjena te poticanje veće međusobne suradnje i razmjena iskustava radi unaprjeđenja financijskog tržišta i kvalitetnije suradnje s gospodarskim subjektima. Otvaranje novih tema za daljnje aktivnosti u segmentima suradnje, primjene međunarodnih iskustava i usvajanja ekspertnih znanja.

FINANCIJSKI INFO TRG

Financijski Info trg Zagreb 2016.: Izvor HGK

Prilika za poslovnu suradnju i mjesto susreta gospodarstvenika i financijskih institucija za vrijeme Konferencije te ujedno mogućnost izravne promocije.

Više informacija o samoj Konferenciji, programu, panelistima i prijavi možete pronaći na dhfi.hgk.hr